Home

Kvalitet tomrerfirma i Kobenhavn?

Top tømrerservice i København i dag? Som tømrer er der mange opgaver, vi kan løfte. Da vi samtidig har et stort team af tømrere bag os med hver deres specialområde, har vi mulighed for at tilbyde meget kompetent hjælp til mange typer af opgaver. Du er mere end velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvorvidt vi kan hjælpe dig med dit projekt eller din opgave. Selv ved anderledes opgaver der kræver en kreativ tankegang, stiller vi os gerne til rådighed. Se mere detaljer på Tømrerfirma.

Når vi har snakket med dig og eventuelt været på en gratis besigtigelse, udarbejder vi en kontrakt, hvori projektet beskrives. Det sker derfor med fuld gennemsigtighed, ligesom der heller ikke dukker uventede omkostninger op. Vi udarbejder et uforpligtende tilbud til dig så hurtigt, som vi overhovedet kan. Hvor lang tid det tager, kommer an på omstændighederne, og hvor meget vi skal tage os af – eller hvor mange faggrupper, der skal involveres.

Vi sætter en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde. Derudover er det også vigtigt for os at gøre alt for at give høj og personlig service, så du altid føler dig tryg ved at lade os klare dit byggeri. Vi tilbyder derfor 3 års GARANTI på alt udført arbejde. På denne måde kan vi sikre os, at alle vores kunder er tilfredse med slutresultatet. Vi anvender kun markedets bedste værktøj og materialer. Eventuelle efterbehandlingsprodukter vil også blive nøje udvalgt for at sikre kvalitet og lang holdbarhed.

Vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med af løsninger til skillevægge i dit hjem? Så vil vi meget gerne have lov til at give dig et gratis og uforpligtende tilbud på opsætning af skillevægge. Vi er professionelle, uddannede, erfarne og vigtigst af alt: smilende. Vi elsker nye opgaver og glæder os allerede til at hjælpe dig med din. Hvor lang tid tager det at sætte en gipsvæg op? Når først vi har dækket af og gjort klar til at gå i gang med at lave skillevæggen, tager det ikke meget mere end en dags tid. Hvor lang tid det tager for den enkelte skillevæg hjemme hos dig, er naturligvis afhængig af, om væggen skal være gennemgående, eller om du blot ønsker, at den skal dele rummet delvist op.

Når du har modtaget det fremsendte tilbud, vil der være indregnet en mængderabat, som er opsat i forhold til entreprisestørrelsen: jo større entreprise, desto større rabat. Hvis tilbuddet skal reduceres eller revurderes vil dette påvirke mængderabatten i takt med at tilbuddet reduceres eller forøges. Ved et revurderet tilbud vi det nyeste tilbud være gældende og det originale tilbud vil bortfalde. Vores tilbud vil gælde i 30 dage, hvorefter tilbuddet udløber.

De seneste par år har der været stor efterspørgsel efter moderne renoveringer i de danske hjem. Vi har specialiseret os i stilfulde løsninger, som kan fået ethvert hjem til at se moderne ud. Vi har et stort netværk af leverandører og samarbejdspartnere, hvilket gør at vi kan stille et bredt holdt af dygtigere håndværker fra alle faggrupper op til en totalentreprise. Jacobsen byg er en Tømrerfirma virksomhed med fokus på kvalitetsarbejde og den gode dialog. Det ligger os meget på sinde at holde en god dialog gennem hele projektet. Hvad enten det er store eller små projekter du har i tankerne, er du sikret samme gode behandling, kvalitet og dialog. Opdag ekstra information på https://jacobsen-byg.dk/.