Internet

.hu domain regisztráció internetszolgáltató

WordPress tárhely internetszolgáltató? A felhőalapú biztonsági mentés sokkal egyszerűbben kivitelezhető és biztonságosabb. A biztonsági mentéseket az igényeknek megfelelően ütemezheti; virtuális szervereken tárolhatja őket távolról, tudva, hogy ha a fizikai hardverrel probléma adódik, az adatok akkor is rendelkezésre állnak; a nagyobb biztonság érdekében titkosíthatók, és ellenőrizhetők, hogy az adatok ne legyenek sérültek. És mint minden felhőalapú tárhely esetében, annyi tárhelyet használhat, amennyire szüksége van, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy elfogy.

Hogyan kezdjek hozzá? Új webtárhelyed weboldalunkon keresztül tudod megrendelni. cPanel tárhelyhez mindenképp szükséges legalább egy domain név megadása, ami lehet már meglévő domain, de akár rögtön tudsz újat is regisztrálni. cPanel tárhely: Hagyományos osztott webtárhely cPanel kezelőfelülettel. Minden egyben megoldás, gyors processzor és ultragyors NVMe tárolóval a sebességért! Nézze meg extra részletek ezen a webhelyen webtárhely. Gyors & megbízható: Szolgáltatásainkat a legmodernebb és megbízhatóbb eszközökre és megoldásokra építjük, hogy a legjobb élményt tudjuk nyújtani.

2012-ben az Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) elindította az új általános felső szintű tartományok (új gTLD-k) programját a domain névtér bővítése érdekében. A TLD-k a webcímek fontos részét képezik, és a domain név és a pont mögötti betűket jelentik. Az olyan TLD-ket, amelyek nem egy országra vagy területre utalnak, általános TLD-ként (gTLD) ismerjük, ilyenek például a .com, .net és .org. Az innováció, a verseny és a fogyasztói választék fokozása érdekében azonban új gTLD-ket vezettek be. A program indulása óta több mint 1200 új gTLD-t hoztak létre: a legutóbbiak közül néhány a .kids, a .music vagy a .spa.

Ez egy gyakori probléma és nem egyszerűen azért, mert vannak más szervezetek ugyanezzel a névvel. Egyes cégek több ezer használaton kívüli domainnevet regisztráltatnak csak azért, hogy nyereséggel eladhassák őket, amikor valaki másnak is kell. Ha úgy találja, hogy a domainnév már foglalt, az első lépés az, hogy meglátogatja az oldalt, és megnézi, hogy a weboldal él-e és használják-e. Ha igen, és a webhely sikeresnek tűnik, akkor kicsi az esélye annak, hogy meg tudja vásárolni, és lehet, hogy alternatív domainnevet kell keresnie. Ha nincs élő webhely, akkor sokkal nagyobb az esélye annak, hogy megvásárolható. Ellenőrizze a Whois-adatbázist, hogy megtudja a webhely tulajdonosát, így ajánlatot tehet. Nincs azonban garancia arra, hogy a tulajdonos eladja és azt kérhet, amennyit akar.

Ez a hívás-válasz rendszer az alapja mindannak, amit az interneten csinálunk. Bár a fent leírtaknál bonyolultabbá válik, ez az alapokat lefedi. Természetesen ott van még az a kérdés, hogy hogyan tartjuk biztonságban ezt a sok kommunikációt. Ez az a pont, ahol belefutunk a HTTP-vel kapcsolatos problémába: a HTTP semmilyen módon nem titkosítja vagy védi az információkat. Ez pusztán kérés és fogadás, nincs olyan lépés, ahol a biztonságot hozzáadnánk. Bárki, aki képes az üzenetek lehallgatására, láthatja, hogy mit küldenek, ami olyan dolgokat is tartalmaz, mint a hitelkártyaszámok vagy számlainformációk. Bizonyos szempontból ez olyan, mint amikor a szomszéddal beszélgetsz a kerítésen keresztül, amely elválasztja a telkeket: mindenki a saját zónájában van, de ha valaki elég közel áll, minden szavadat hallhatja. Olvassa el még többet információ a webhelyen https://www.awh.hu/.